Compania Loial Impex este foarte mulțumită și recomandă pe deplin serviciile oferite de Publitrad SRL. Credem că cea mai bună dovadă pentru aceasta este acuratețea termenelor limită pentru documente, comportamentul profesional al personalului și prețurile neegalate de concurență. Și, din moment ce calitatea este o necesitate pentru noi, traducătorii profesioniști foarte importanți fac într-adevăr o diferență.

Loial Impex

O companie care se ocupă prompt de cererile noastre într-o manieră profesională.

ODU Romania Manufacturing

În timpul colaborării noastre reușite de mai bine de 7 ani, Publitrad a reușit întotdeauna să îndeplinească termenele noastre în timp optim, respectând cerințele pentru limbajul tehnic de specialitate. Mulțumim!

PMT-HAAG

Cu Publitrad vorbim aceeași limbă.

Materom

Suntem o societate nou promovată pe piaţa traducerilor, de aceea alegerea colaboratorilor este pentru firma noastră un lucru esenţial. Promtitudinea, profesionalismul, dăruirea de care a dat dovada PUBLITRAD, ne-a ajutat să câştigăm clienţi de renume; tocmai de aceea recomandăm firma PUBLITRAD, cu dragă inimă, celor care sunt interesaţi de o colaborare cu traducători profesionişti, dedicaţi în totalitate profesiei.

SC Eapostille Expert Srl

Publitrad este un partener de incredere pe care te poţi baza în orice situaţie. Suntem foarte mulţumiţi de calitatea serviciilor, de promptitudinea şi profesionalismul reprezentanţilor acestei firme şi o recomandăm cu plăcere tuturor celor interesaţi.

Bright Spot Solutions

Publitrad este una dintre cele mai bune companii care s-a ocupat vreodată de traduceri autorizate şi îşi planifică din timp toate taskurile. Am menținut o comunicare strânsă cu oamenii de producție ai companiei care ne-au ţinut mereu la curent cu stadiul comenzii noastre. În plus, echipa Publitrad ne-a oferit întotdeauna un serviciu de înaltă calitate în domeniul traducerilor autorizate.

BucovinaCadastru

Atributele care ne definesc sunt seriozitatea şi profesionalismul ceea ce ne face să ne alegem cu mare atenţie colaboratorii. Colaborarea cu PUBLITRAD a fost şi este si în prezent una foarte bună, apreciind calitatea şi acurateţea documentelor traduse cât şi promptitudinea cu care ne-au fost furnizate. Toate acestea ne fac să-i recomandăm cu plăcere şi căldură tuturor persoanelor interesate.

SC SMART TRANSLATION SRL

Am avut o colaborare foarte bună cu această firmă, întrucât mi-a oferit cu promptitudine, servicii de calitate.

SC EXPERT CONTASIM SRL

  • MC Management Certification