PUBLITRAD – de 9 ani lider în domeniul traducerilor

Agenția de traduceri Publitrad reduce amprenta de carbon
20/11/2018

PUBLITRAD – de 9 ani lider în domeniul traducerilor

În fiecare an, Camera de Comerț și Industrie Suceava își propune să premieze cele mai performante companii locale și organizează evenimentul intitulat „Topul Firmelor-Gala Excelenței în Afaceri”. La acest eveniment sunt acordate Trofee de Excelență și Premii Speciale celor mai importante instituții, companii și firme din județul Suceava pentru a răsplăti și recunoaște antreprenorii capabili să inoveze și să stimuleze dezvoltarea economică și socială din zona Bucovinei.

Publitrad este de 9 ani lider în domeniul traducerilor

Agenția de traduceri PUBLITRAD

Orientată spre calitate totală în toate activitățile sale, prezentând angajamentul tendinței pozitive față de îmbunătățirea continuă și respectând, întotdeauna, filosofia corporativă, diferențierea pe piață, continuitatea în activitate, eficiența și competitivitatea, spiritul antreprenorial inovator, inventivitatea sau creativitatea, Camera de Comerț și Industrie Suceava ne-a onorat invitându-ne la acest eveniment pentru a ne înmâna premiul de excelență în domeniul traducerilor.

Instituțiile și firmele care primesc aceste distincții devin un model și punct de referință în sectorul lor de activitate, atât la nivel local, cât și național prin impactul mediatic de care se bucură acest eveniment. Astfel, această recunoaștere nu poate decât să ne facă să ne simțim mândri de toate eforturile companiei noastre de a participa activ la dezvoltarea locală.

Și anul acesta, la fel ca în ultimii ani începând din 2009, ne-am revendicat locul întâi în domeniul nostru de activitate, fapt care ne-a bucurat enorm, făcându-ne, totodată, conștienți de recunoașterea meritelor și eforturilor noastre de a ne menține întotdeauna pe primul loc.

Locul I pentru activități de traducere scrisă și interpretariat

Agenția de traduceri Publitrad

Agenția de traduceri PUBLITRAD a primit trofeul și premiul întâi pentru activități de traducere scrisă și interpretariat aferente codului CAEN 7430, aceasta fiind cea mai înalta distincție din acest domeniu, din județul Suceava.
Așadar, cea de-a 28-a ediție a evenimentului intitulat Topului Firmelor – Gala Excelenței în Afaceri ne-a adus un nou premiu, evidențiind recunoașterea socială și angajamentul nostru față de clienți, precum și dorința de a ne îmbunătăți mereu standardele la care ne raportăm.
Premiul întâi ne motivează să oferim mai mult an de an și să ne bucurăm de recunoaștere și distincții, alături de alte diferite organizații și entități locale.

**
La agenția de traduceri PUBLITRAD credem că succesul depinde de dedicarea personalului nostru, de aceea premiul este în totalitate dedicat tuturor angajaților noștri, acesta fiind o recunoaștere absolută care sărbătorește realizările noastre, precum și angajamentul față de valorile companiei.
De la început PUBLITRAD a fost ghidată de filosofia de a prioritiza interesele color care apelează la serviciile noastre. Am devenit o companie lider în acest sector cu o prezență locală elocventă prin înțelegerea și respectarea nevoilor unice ale acelor persoane și companii cărora le oferim serviciile noastre.
Credem că este important să recunoaștem aportul întregii echipe, deoarece împreună contribuim la dezvoltarea permanentă a serviciilor oferite pentru a depăși așteptările tuturor celor care cred în noi.
**

Criterii de departajare

Criteriile de departajare pentru care am fost selectați să participăm la această gală sunt: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane, precum și eficiența utilizării capitalului angajat. Acestea sunt aplicate pe clase de mărime și se realizează în conformitate cu prevederile Legii nr. 346/2004 privind stimularea înființării și dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii.

Agenția de traduceri Publitrad a fost aleasă drept cea mai bună agenție de traducere din județul Suceava pentru al noulea an consecutiv, în cadrul ceremoniei de premiere ediția 2018, care a avut loc la Suceava, pe 2 noiembrie, într-un cadru restrâns cu acces pe bază de invitație, evenimentul fiind organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava.

Comments are closed.