Joburi disponibile

Publitrad caută mereu traducători talentați, care să se alăture echipei noastre. Ne dorim să colaborăm cu traducători specializați, care ne împărtășesc valorile.

Ce căutăm?

Pentru a intra în baza noastră de date, trebuie să îndepliniți următoarele criterii:

Calificări și experiență

 • Cel puțin 2 ani de experiență profesională ca traducător
 • Cel puțin 100.000 de cuvinte traduse pe an
 • Diplomă de licență în traduceri, limbi moderne aplicate sau filologie
 • și/sau
 • Calificări/experiență relevante în domeniul de specializare

 • Tehnologie

  Ne axăm, în principal, pe traducătorii care folosesc programe de traducere asistată de calculator, mai ales SDL Studio și MemoQ. Totuși, ne dorim să fim contactați și de traducători care sunt dispuși să învețe să lucreze cu astfel de programe. Oferim programe de instruire online și ghiduri de utilizare.

  Atitudine, comportament și valori

  Compania Publitrad pune accent pe valorile sale, deoarece acestea ne-au ajutat să ne dezvoltăm și să devenim compania care suntem astăzi. Căutăm traducători freelanceri, care să ne împărtășească valorile. Astfel dacă aveți o atitudine prietenoasă și pozitivă, respectați termenele limită, vă place să ajutați, oferiți calitate în tot ceea ce faceți (pentru a ne asigura că oferim clienților cele mai bune servicii) și doriți să lucrați alături de noi, atunci sunteți ceea ce ne dorim!

  Cum ne trimiteți CV-ul

  Dacă îndepliniți criteriile de mai sus, nu mai stați pe gânduri! Faceți click aici. Procesul de înregistrare durează câteva minute.

  Procesul de recrutare a unui candidat:

  Trebuie să completați formularul și să atașați CV-ul și certificatele de calificare relevante. Puteți încărca maximum 5 fișiere. După ce ați trimis formularul, profilul dvs. este primit de echipa noastră de recrutare, care vă va contacta pentru o traducere de test. Acordăm întâietate limbilor și specializărilor în funcție de proiectele noastre urgente. Dacă nu vă contactam imediat, vă rugăm să aveți răbdare. Răspundem tuturor candidaților.
  • MC Management Certification