De ce să lucrezi la Publitrad?

Mediu de lucru plăcut și posibilități de dezvoltare

Suntem o echipă dinamică și ambițioasă, muncim cu drag și ne bucurăm de succesele noastre. Fiind o companie în plină dezvoltare, oferim oportunități de dezvoltare a carierei. Credem într-un mediu de lucru plăcut, unde colaborarea este la ea acasă. Ne ajutăm și ne susținem reciproc.

Lucrări interesante

Avem diverse proiecte, în domenii diferite, de la tehnic până la medical, de la subtitrări până la lucrări complexe de creație. La Publitrad, fiecare zi este diferită: cu noi oportunități și provocări!

Tehnologie

Ne dorim mereu să implementăm cele mai noi tehnologii din industrie și oferim oportunități de învățare a acestor tehnologii prin cursuri și seminarii, atât online, cât și față în față. Folosim programe de traducere asistată de calculator pentru a simplifica procesul de management și de traducere. SDL Studio, MemoQ sau SmartCat sunt acele programe TAC de bază în compania Publitrad.

Responsabilitate socială

Mediul de lucru este în strictă sinergie cu mediul înconjurător. Ne place să facem aceleași eforturi și pentru protejarea naturii. Ne implicăm în programe locale de protejare a mediului, la fel de mult ca în proiectele partenerilor noștri. Ne străduim să devenim o companie „verde” prin diverse inițiative de promovare a stării de bine a angajaților companiei, precum și prin programe de reciclare și economisire a resurselor. Ne dorim să susținem generațiile viitoare printr-un mediu curat și verde.
  • MC Management Certification