Agenția de traduceri Publitrad reduce amprenta de carbon

PUBLITRAD – de 9 ani lider în domeniul traducerilor
05/11/2018
agenția de traduceri PUBLITRAD
Agenția de traduceri PUBLITRAD: Crăciun FERICIT și un 2019 de SUCCES!
21/12/2018

Agenția de traduceri Publitrad reduce amprenta de carbon

Fiecare dintre noi este responsabil de protejarea mediului înconjurător și, de aceea, Publitrad participă activ pentru a reduce amprenta de carbon, susținând un stil de viață sănătos și de durată, în armonie cu natura.
Având în vedere involuția îngrijorătoare a schimbărilor climatice și nivelul tot mai ridicat de poluare, toți angajații noștri sunt parte activă din managementul ecologic pe care îl aplicăm de foarte mulți ani, conștienți că toate acțiunile noastre vor contribui la reducerea emisiilor nocive.

Am ajuns la concluzia că doar adoptarea unei abordări sustenabile este cel mai bun mod de a ajuta la conservarea mediului pentru a oferi un „viitor verde” copiilor noștri. Multe companii s-au limitat doar la adoptarea unor măsuri minime în activitatea lor, însă acest lucru nu este suficient. Trebuie să mergem dincolo de aparențe și să oferim din partea noastră un angajament individual și serios față de mediul înconjurător în care ne desfășurăm activitatea.
Cu obiectivul ferm de a reduce amprenta de carbon la nivelul fiecărui angajat, am lansat o serie de măsuri ecologice pentru a micșora impactul activității noastre asupra mediului înconjurător.

Economisirea energiei: primul demers în reducerea amprentei de carbon

Această măsură a fost printre primele pe care le-am adoptat, cu intenția de a economisi nu doar energie, ci și de a conserva resursele naturale.
Prin schimbarea corpurilor de iluminat clasice în favoarea altora cu becuri ecologice și un consum scăzut de energie, precum și deconectarea echipamentelor electronice atunci când acestea nu funcționează am reușit să promovăm stilul de viață ecologic în compania noastră.

Respectarea resurselor regenerabile prin reciclare

Trebuie să amintim, de asemenea, despre măsurile adoptate pentru utilizarea eficientă a hârtiei, o resursă care deseori se pierde într-un mod complet iresponsabil și care are un impact ecologic negativ deosebit.
Astfel, am hotărât că nu este suficient să folosim doar hârtie reciclată, fiind și prima măsură pe care am adoptat-o în acest sens și am făcut un pas mai departe în birourile Publitrad. Am încercat să reducem consumul de hârtie prin aplicarea facturilor electronice, reciclare activă și limitarea printărilor doar la ce este necesar.

Politicile de reciclare Publitrad

Publitrad

Și, bineînțeles, pentru a nu genera o serie de deșeuri, în afară de reciclarea corectă a hârtiei sau a plasticului în birouri, angajații Publitrad au căni personalizate pentru acele momente când ne adunăm în pauză la o cafea. Am eliminat aproape, în totalitate, necesitatea de a utiliza recipiente de unică folosință, iar momentele din pauză sunt petrecute ca în familie.
Totodată ne asigurăm că fiecare echipament, cartuș de imprimantă, baterii sau alte deșeuri generate sunt reciclate corespunzător pentru a evita contaminarea mediului.
Știm că gestionarea corectă a deșeurilor este esențială pentru a reduce impactul negativ asupra mediului înconjurător, normele de reciclare fiind respectate cu strictețe.

Sediul Publitrad – un spațiu verde, ecologic

Datorită situării sediilor Publitrad, folosim la maxim avantajele arhitecturii bioclimatice pentru a economisi energie, acesta fiind un alt exemplu al măsurilor ecologice adoptate de compania noastră.
Nu în cele din urmă încurajăm utilizarea transportului public de către angajații noștri pentru a aduce un aport maxim la reducerea amprentei de carbon.

Totodată încercăm să folosim doar materii prime și resurse din proximitate, astfel încât acestea să aibă cel mai mic impact posibil și să protejăm mediul în toate acțiunile noastre de zi cu zi.
Astăzi putem spune cu mândrie că angajații noștri contribuie activ la crearea unui mediu durabil și respectuos la locul de muncă, respectând obiectivele propuse pentru reducerea amprentei de carbon.

Comments are closed.