Agenția de traduceri PUBLITRAD: Crăciun FERICIT și un 2019 de SUCCES!

Agenția de traduceri Publitrad reduce amprenta de carbon
20/11/2018

Agenția de traduceri PUBLITRAD: Crăciun FERICIT și un 2019 de SUCCES!

agenția de traduceri PUBLITRAD

Agenția de traduceri PUBLITRAD îți urează Crăciun fericit și un 2019 de succes! Acest articol îți va dezvălui cum îți poți îndeplini obiectivele anului 2019!

agenția de traduceri PUBLITRAD

Cererile de concediu le-am întocmit, bradul este împodobit, cadourile au fost achiziționate, familiile și apropiații ne așteaptă cu brațele deschise, nu înainte de a primi urarea care se cuvine! Agenția de traduceri PUBLITRAD îți dorește ca de Crăciun să îți limpezești mintea, să îți încarci bateriile voinței și să debordezi de energie pozitivă și de bucurie.

Dăruiește și primește iubire cu toată inima. Strânge-ți familia în brațe, mărturisește-le sentimentele tale frumoase și nobile. De Crăciunul acesta, oferă-ți privilegiul de a simți fericire deplină, pace, liniște și bunătate. Nu ai nevoie de lucruri palpabile pentru a trăi bucuria. Trebuie doar să-ți deschizi sufletul și să permiți acestei energii să îți invadeze fiecare celulă a corpului tău. Această energie o vei putea transforma, ulterior, în combustibilul perfect pentru îndeplinirea obiectivelor din 2019.

Eliberează-te de orice neîmplinire. 2018 este aproape încheiat. 2019 se apropie cu pași repezi, pregătindu-ți un an nou de succes. Ești pregătit/ă să îl trăiești?

Pentru a face o schimbare în viața noastră avem nevoie de un nou început. Ei bine, divinitatea, universul cum vrei să le spui, ne oferă multiple ocazii de a ne îmbunătăți viețile. Unele prilejuri sunt evidente, altele sunt mai puțin vizibile. Oamenii de succes sunt de părere că oportunitățile sunt la tot pasul, însă nu oricine este pregătit să le vadă și să le fructifice. De aceea, ideal este să ne fabricăm noi înșine oportunitățile. Să le realizăm din ceea ce avem și, dacă nu avem instrumentele necesare, să ne bazăm pe capacitatea noastră de a învăța. Puterea de a ne îndeplini obiectivele poate fi preluată din voință, ambiție și determinare.

Anul nou este prilejul PERFECT pentru a te REINVENTA! Pentru a ajunge la o variantă a ta mai evoluată și mai bună!

Ai planuri pentru 2019? Gândurile nu-ți dau pace? Simți că nu ești în locul potrivit? Vrei o casă mai mare, un job mai bun și mai bine plătit, o relație potrivită sufletului tău? Cheia succesului este CUNOAȘTEREA! Pune-ți visul pe hârtie și descrie-l cât mai detaliat. Descrie forma, culoarea, caracteristicile, TOT. Scrie tot ceea ce el înseamnă pentru tine și tot ceea ce știi că o să îți aducă odată ce va fi îndeplinit. Și mai ales, imaginează-ți, în scris, care sunt căile prin care tu îți poți îndeplini țelul. Pune pe hârtie toate soluțiile de îndeplinire și meditează serios asupra lor până când mintea o va alege pe cea potrivită.

Obiective 2019? Răspunde în scris acestor întrebări:

  1. Care este visul tău?

  2. Cum arată visul tău?

  3. Cum va fi viața ta după îndeplinirea visului tău?

  4. Cum vei fi tu după îndeplinirea visului tău?

  5. Care sunt soluțiile prin care tu îți poți îndeplini visul?

Descrie toate aceste 5 puncte cât mai detaliat!

Citește și recitește notițele ori de câte ori ai ocazia. Seara, înainte de culcare, gândește-te cum te vei simți când te vei afla în fața faptului împlinit. Simte bucuria reușitei. Simte fericirea obiectivului îndeplinit. Desigur, imaginația ajută, însă odată identificată soluția, începe ACȚIUNEA.

Toate acțiunile tale trebuie să aibă un singur scop: îndeplinirea obiectivului tău.

Gândurile sunt puternice, însă au valoare doar dacă sunt însoțite de acțiune. Rezoluțiile anului 2019 nu trebuie să fie numeroase. Stabilește-ți un singur obiectiv important, iar el va deveni realitate. Odată cu îndeplinirea visului tău, în jurul tău se vor deschide numeroase uși. De ce? Pentru că vei realiza că orice este posibil atunci când îți dorești ceva cu adevărat și te implici 100 %. Este de ajuns să se deschidă o singură fereastră, iar curentul și vâlva produse vor deschide larg orice altă ușă din încăperea obiectivelor tale. Ușile deschise vor deveni oportunitățile tale de a evolua și mai mult.

Agenția de traduceri PUBLITRAD îți dorește ca 2019 să fie anul depășirii limitelor tale.

Anul în care vei realiza că diferența dintre posibil și imposibil o face chiar voința ta. 2019 să fie începutul vieții tale de succes. Anul în care îți vei demonstra că tu ești stăpânul incontestabil al reușitelor tale. 2019 să fie spornic și îmbelșugat, să îți aducă colaborări frumoase și fructuoase, iar relațiile nemaipomenite și sincere să fie răspunsul nevoilor tale și motivul tău cel mai întemeiat de bucurie!

Agenția de traduceri PUBLITRAD: Să crezi în tine și în forțele tale este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine. Nu doar în 2019, ci în fiecare moment al vieții tale. Astfel vei deveni creatorul fericirii și succesului tău!

La mulți ani, dragi oameni de pretutindeni!

Comments are closed.