Publitrad Agentie de traduceri in Suceava

Opinii clienti

Satisfactia clientilor nostri este cea mai importanta pentru noi. Ne dorim sa fim un partener de incredere care furnizeaza servicii de inalta calitate. Opinia dumneavoastra conteaza enorm pentru imbunatatirea continua a serviciilor noastre. De aceea, asteptam parerea dumneavoastra completand formularul de mai jos.

Mulțumim anticipat!

 

 

Suntem o societate nou promovata pe piata traducerilor, de aceea alegerea colaboratorilor este pentru firma noastra un lucru esential. Promtitudinea, profesionalismul, daruirea de care a dat dovada PUBLITRAD, ne-a ajutat sa castigam clienti de renume; tocmai de aceea recomandam firma PUBLITRAD, cu draga inima, celor care sunt interesati de o colaborare cu traducatori profesionisti, dedicati in totalitate profesiei.

SC Eapostille Expert Srl

Publitrad este un partener de incredere pe care te poti baza in orice situatie. Suntem foarte multumiti de calitatea serviciilor, de promptitudinea si profesionalismul reprezentantilor acestei firme si o recomandam cu placere tuturor celor interesati.

Bright Spot Solutions

Publitrad was one of the best companies that I have ever dealt with sworn translations and work scheduling perspective. We maintained close communication with the company's production people and they always kept us apprised of their upcoming workload. In addition, Publitrad'€™s people always provided us with high quality sworn tranlations work.

Cadas Top SRL

Atributele care ne definesc sunt seriozitatea si profesionalismul ceea ce ne face sa ne alegem cu mare atentie colaboratorii. Colaborarea cu PUBLITRAD a fost si este si in prezent una foarte buna, apreciind calitatea si acuratetea documentelor traduse cat si promptitudinea cu care ne-au fost furnizate. Toate acestea ne fac sa-i recomandam cu placere si caldura tuturor persoanelor interesate.

SC SMART TRANSLATION SRL

Am avut o colaborare foarte buna cu aceasta firma, intrucat mi-a oferit cu promptitudine, servicii de calitate.

SC EXPERT CONTASIM SRL